yangın kapısı Günlükler

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size selen verecektir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün muamelei örgülmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat öteki kapı imalatları kabilinden bileğildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa hariçya, dışarıdan mebdelamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Düzında mütehassıs ve sertifikalı kaynarcaçılarımızın yardımları ile her projeye mutabık yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Firmaların umumi olarak kılgı yöntemi; Apartmanların Yatak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; dunda mevcut Garaj yerine iniş derunin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli başlı standartlara için üretilmek zorundadır. 

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle sınai tesislerde iki farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedariklemek için kullanılmaktadırlar.

Ekseriya yangın merdiveni ile bile kullanılan bu acil çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanoğluın yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Kötüda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite tesislar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir Yangın Kapısı Fiyatları öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yarar olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Birbunca firma ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve kişi güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Report this wiki page